Shop CLEO Clinic

on Atome
Shop CLEO Clinic on Atome
Download Atome

Tentang Jenama CLEO Clinic

CLÉO clinic is KL ‘s latest premium aesthetics practice. Their philosophy is to boost your confidence and subtly enhance natural beauty with medically proven procedures and treatment regimes.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di CLEO Clinic. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan CLEO Clinic dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan CLEO Clinic QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di CLEO Clinic dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan CLEO Clinic. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

CLEO Clinic (KL - Desa Sri Hartamas)

14, Jalan 30/70A, Desa Sri Hartamas, 50480, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50480
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.