Shop COLEMAN
on Atome

Shop COLEMAN on Atome

Tentang Jenama COLEMAN

Gunakan Atome di COLEMAN MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanCOLEMAN.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai COLEMAN atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di COLEMAN dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan COLEMAN. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

COLEMAN (Genting Highlands - Genting Highlands Premium Outlets)

Suite No. 900 Genting Highlands Premium Outlets KM13, Genting Highlands Resorts 69000 Genting Highlands Pahang Darul Makmur Malaysia, Pahang, 69000

COLEMAN (Johor - Johor Premium Outlets)

Suite Nos. 236 & 240 Johor Premium Outlets Jalan Premium Outlets Indahpura 81000 Kulaijaya Johor Darul Takzim, Johor, 81000

COLEMAN (Sepang - Mitsui Outlet Park KLIA)

Lot 10 & 11, First Floor, Mitsui Outlet Park, Persiaran Komersial, 64000 KLIA Sepang, Selangor., Selangor, 64000