Shop CORE Outdoor and Tactical

on Atome
Shop CORE Outdoor and Tactical on Atome
Download Atome

Tentang Jenama CORE Outdoor and Tactical

Corerepublic was formed from a group of people with youthful energy and limitless passion, eager to provide excellent services to their customers. With over 30 years of experience in traveling and hiking throughout Malaysia, they leverage on their expertise to provide top-notch outdoor gear, camping and survival equipment as well as a variety of knives.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di CORE Outdoor and Tactical. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan CORE Outdoor and Tactical dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan CORE Outdoor and Tactical QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di CORE Outdoor and Tactical dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan CORE Outdoor and Tactical. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

CORE Outdoor and Tactical (KL - Jalan Melati Utama 4)

No. 75-1, Jalan Melati Utama 4, Taman Melati Utama, 53200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 53200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.