Shop Corus Hotel

on Atome
Shop Corus Hotel on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Corus Hotel

Corus Hotel Kuala Lumpur is an exclusive hotel located strategically at the heart of Kuala Lumpur City Centre. Offering a premier meeting and ideal destination, as well as a popular tourist/leisure destination, the Corus Hotel is located along Jalan Ampang, along the exclusive "Embassy Row" at the nexus of Kuala Lumpur’s ‘Golden Triangle’, encompassing the city’s prime business, financial and entertainment districts. In fact, Corus Hotel is situated 10 minutes away from the US Embassy.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Corus Hotel. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Corus Hotel dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Corus Hotel QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Corus Hotel dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Corus Hotel. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Corus Hotel (KL - Jalan Ampang)

Lot 21 Seksyen 43, Jalan Ampang 50450 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50450
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.