Shop CS12 Skin Care

on Atome
Shop CS12 Skin Care on Atome
Download Atome

Tentang Jenama CS12 Skin Care

CS12 is a Malaysian skincare brand that features advanced skincare technology from Germany to produce clinical products made from premium natural ingredients formulated to treat sensitized skin. C212 Skin Care helps to hydrate and treat various skin issues to achieve radiance and youthfulness.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di CS12 Skin Care. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan CS12 Skin Care dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan CS12 Skin Care QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di CS12 Skin Care dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan CS12 Skin Care. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

CS12 Skin Care (Penang - Juru Sentral)

15-2, Second Floor, Jalan Juru Sentral, Juru Sentral, 14000 Bukit Mertajam, Penang, Malaysia, Pulau Pinang [Penang], 14000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.