Shop CuttinEdgz

on Atome
Shop CuttinEdgz on Atome
Download Atome

Tentang Jenama CuttinEdgz

A&Co Hair Salon offers a range of personalized trendy haircuts and styling, colouring as well as scalp and hair treatments services executed by skilled and experienced stylists, all ready to give their best to ensure that their customers enjoy true satisfaction by achieving their desired looks.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di CuttinEdgz. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan CuttinEdgz dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan CuttinEdgz QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di CuttinEdgz dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan CuttinEdgz. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

CuttinEdgz (KL - Lotus's Kepong)

Lot SB33, No. 3, Tesco Manjalara, No. 3, Jln 7A/62A, Manjalara Kepong, 52000 KL, Kuala Lumpur, 52000

CuttinEdgz (Klang - AEON Mall Bukit Tinggi Shopping Centre)

G06, Aeon Bukit Tinggi Klang, No.1, Persiaran Batu. Nilam 1/KS6, Bdr. Bkt. Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor., Kuala Lumpur, 41200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.