Shop De Figurelab

on Atome
Shop De Figurelab on Atome
Download Atome

Tentang Jenama De Figurelab

De Figurelab is a toy figure online shop with selling all 100% ORIGINAL branded figure. They accept all re-sell or wholesale inquiries. At De Figurelab, their prices are both reasonable and affordable, to cater to everyone who loves toys.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di De Figurelab. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan De Figurelab dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan De Figurelab QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di De Figurelab dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan De Figurelab. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

De Figurelab (JB - Paradigm Mall Johor Bahru)

DE FIGURELAB, LOT 1F-60, FIRST FLOOR, PARADIGM MALL JOHOR BAHRU, JALAN SKUDAI, 81200 JOHOR BAHRU, JOHOR., Johor, 81200

De Figurelab (JB - Toppen Shopping Centre - L2.45)

DE FIGURELAB, L2.45, TOPPEN SHOPPING CENTRE, 33A, JALAN HARMONIUM, TAMAN DESA TEBRAU, 81100 JOHOR BAHRU, JOHOR., Johor, 81100

De Figurelab (JB - Toppen Shopping Centre - L2.65)

DE FIGURELAB, L2.65, TOPPEN SHOPPING CENTRE, 33A, JALAN HARMONIUM, TAMAN DESA TEBRAU, 81100 JOHOR BAHRU, JOHOR., Johor, 81100

De Figurelab (KL - MyTOWN Shopping Centre)

L3-027 & 028, MyTOWN Shopping Centre, No.6, Jalan Cochrane, Seksyen 90, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia., Kuala Lumpur, 55100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.