Shop ELS Language Centre

on Atome
Shop ELS Language Centre on Atome
Download Atome

Tentang Jenama ELS Language Centre

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di ELS Language Centre. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan ELS Language Centre dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan ELS Language Centre QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ELS Language Centre dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ELS Language Centre. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ELS Language Centre (JB - Universiti Teknologi Malaysia)

Universiti Teknologi Malaysia, Level 3, Centre for Information and Communication Technology (CICT), Block D07, Lingkaran Ilmu, Universiti Teknologi Malaysia, 81310 Skudai, Johor., Johor, 81310

ELS Language Centre (KL - Wisma HB)

A-3-1 & A-3-2 Wisma HB, Megan Avenue 2, 12, Jalan Yap Kwan Seng, 50450 Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 50450

ELS Language Centre (PJ - Subang Square)

Unit E-10-0 East Wing, Subang Square, Jalan SS15/4, 47500 Subang Jaya, Selangor, Selangor, 47500

ELS Language Centre (Serdang - Universiti Putra Malaysia)

Universiti Putra Malaysia, Putra 10.6, Block A, North Campus, Jalan Sapucaya, Universiti Putra Malaysia, 43400 Serdang, Selangor, Selangor, 43400
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.