Shop Enhanze
on Atome

Shop Enhanze on Atome

Tentang Jenama Enhanze

Enhanze is specialized in aesthetic result driven treatments. Their ethos is simple; ‘Putting your wishes and needs first, to satisfy an individual’s desire for well-being and enhance their aesthetic needs. They believe that you deserve to look and feel only your absolute best and they are dedicated to helping you to achieve visible results that will enhance and rejuvenate your natural beauty. The clinic uses the most advanced technology available to bring the latest, safest, and most effective treatments to you. They pride themselves on excellent personal service, confidentiality and follow-up care, providing professional and up-to-date cosmetic treatments in their cosy and tranquil clinic.

Gunakan Atome di Enhanze MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanEnhanze.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Enhanze atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Enhanze dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Enhanze. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Enhanze (PJ - Phileo Damansara 1)

Suite 206 Level 2 Block D Phileo Damansara 1 Pusat Dagangan Seksyen 16, 46350 Petaling Jaya, Selangor, 46350