Shop Fitworx

on Atome
Shop Fitworx on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Fitworx

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Fitworx. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Fitworx dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Fitworx QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Fitworx dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Fitworx. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Fitworx (PJ - AmCorp Mall)

Fitworx - Amcorp Mall, Lot L3-21 Level 3 Amcorp Mall, 18 Jalan Persiaran Barat, 46050 Petaling Jaya, Selangor, 46050

Fitworx (Shah Alam - Bukit Jelutong)

Fitworx - Bukit Jelutong, No. 5C, Level GL1, Plaza Jelutong Persiaran Utama, Bukit Jelutong Section U8, 40150 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40150

Fitworx (Shah Alam - Denai Alam)

Fitworx - Denai Alam, 1st & 2nd Floor, No. 1-2 & 1-3, Jalan Elektron U16/J, Denai Alam, 40160 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40160
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.