Shop Furless Waxing

on Atome
Shop Furless Waxing on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Furless Waxing

At furless, they take beauty seriously. It's more than just a routine. It's about your naked confidence. Strip off your worries and be whoever you want to be. Underneath all that hair, there's a fearless woman. They'll set her free.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Furless Waxing. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Furless Waxing dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Furless Waxing QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Furless Waxing dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Furless Waxing. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Furless Waxing (PJ - Jaya One)

Jaya One, Block B 21-G, Jln Profesor Diraja Ungku Aziz, 46200 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 46200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.