Shop FUSTAANN

on Atome
Shop FUSTAANN on Atome
Download Atome

Tentang Jenama FUSTAANN

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di FUSTAANN. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan FUSTAANN dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan FUSTAANN QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di FUSTAANN dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan FUSTAANN. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

FUSTAAN (KK - SICC)

Sabah International Convention Centre (SICC) Pop Up Jalan Tanjung Lipat, Jalan Tun Fuad Stephens, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Sabah, 88400

FUSTAAN (KL - KL East Mall)

KL East Mall Pop Up, 823, Jln Lingkaran Tengah 2, KL Timur, 53100 Kuala Lumpur, Selangor, Kuala Lumpur, 53100

FUSTAAN (KL - Suria KLCC)

KLCC Pop Up, 241, Petronas Twin Tower, Kuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50088

FUSTAAN (Putrajaya - IOI City Mall)

IOI Putrajaya Pop Up, Unit T2-3A-3 & Unit T2-3A-3A Level 3A, IOI City Tower Two, Lbh IRC, Ioi Resort, 62502 Putrajaya, Selangor, Putrajaya, 62502
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.