Shop Giikmall

on Atome
Shop Giikmall on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Giikmall

Giikmall adheres to the core values of authenticity and reliability of customer shopping experience, and aims to provide global consumers with a convenient and powerful e-commerce platform through close cooperation with domestic suppliers in China. As China's larger e-commerce platform, Giikmall aims to provide world-class online retail services to a large consumer group, so that more consumers can enjoy preferential and convenient online shopping, and customers can buy high-quality goods at home. As an e-commerce company, Giikmall is committed to developing a powerful and scalable shopping platform that not only supports the company's rapid growth, but also allows it to provide quality services to partners and customers.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Giikmall. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Giikmall dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Giikmall QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Giikmall dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Giikmall. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.