Shop GRACEONE
on Atome

Shop GRACEONE on Atome

Tentang Jenama GRACEONE

Grace One is a sporting gears retail store business that offers a wide selection of premium sporting gears from international sportswear manufacturing brands at affordable prices in Kota Kinabalu and other key cities in Sabah.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di GRACEONE. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan GRACEONE dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan GRACEONE QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di GRACEONE dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan GRACEONE. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

GRACEONE (KK - Centre Point Sabah)

Lot G4 & Lot G75B, Ground Floor CPS Tower, No. 1, Jalan Centre Point 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Sabah, 88000

GRACEONE (KK - Suria Sabah)

B-51 to B-56, LG Floor Suria Sabah Shopping Mall 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Sabah, 88000