Shop HAIR TRIC & LASHILITY

on Atome
Shop HAIR TRIC & LASHILITY on Atome
Download Atome

Tentang Jenama HAIR TRIC & LASHILITY

Hair Tric & Lashility is one of the top hair & eyelash experts for you in Kuala Lumpur. They are passionate about one thing and one thing only: to make you feel special, every day.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di HAIR TRIC & LASHILITY. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan HAIR TRIC & LASHILITY dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan HAIR TRIC & LASHILITY QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di HAIR TRIC & LASHILITY dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan HAIR TRIC & LASHILITY. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

HAIR TRIC & LASHILITY (KL - Jalan Telawi)

Ground floor 16, Jalan Telawi 2, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59100

HAIR TRIC & LASHILITY (KL - MyTOWN Shopping Centre)

MyTown Shopping Centre Level 2-071, Jalan Cochrane, Cheras, Seksyen 90, 55100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.