Shop Happy Fish Swim School

on Atome
Shop Happy Fish Swim School on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Happy Fish Swim School

Happy Fish Swim School, founded by Jay, Jacqueline & Kay in 2007, is a socially responsible company offering swimming lessons for all ages. We value childhood swim education for motor, cognitive & emotional development. With eco-friendly indoor pools & community engagement, we inspire other swim schools. The school's cleanliness & comfort are paramount. Enjoy payment freedom with Atome. Scan the Payment QR code online/in-store, pay via Atome App. Discover exclusive discounts & surprises!

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Happy Fish Swim School. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Happy Fish Swim School dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Happy Fish Swim School QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Happy Fish Swim School dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Happy Fish Swim School. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Happy Fish Swim School (JB - Sunway Big Box Retail Park)

Sunway City Iskandar Puteri, Persiaran Medini 5, 79250 Nusajaya, Johor, Malaysia, Johor, 79250

Happy Fish Swim School (KL - 163 Retail Park)

Lot 3F-03a, 8, Jalan Kiara, Mont Kiara, 50480, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala Lumpur, 50480

Happy Fish Swim School (PJ - Kota Damansara)

27-1, Jalan PJU 5/15, Dataran Sunway, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia, Selangor, 47810

Happy Fish Swim School (PJ - Sunway Pyramid)

Lot. OB.G(MS) Oasis Boulevard Sunway Pyramid, No 3, Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 47500, Selangor, Malaysia, Selangor, 47500

Happy Fish Swim School (PJ - Taman Sea)

No 1, Jalan SS 23/11, Taman Sea, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia, Selangor, 47400
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.