Shop Hiblendr

on Atome
Shop Hiblendr on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Hiblendr

HiBlendr started with the two-fold goal; to promote the importance of nutrients from fruits and a healthy lifestyle, and allow the healthy lifestyle to be more sustainable and easy to maintain after they found them. At HiBlendr, they believe that a healthy lifestyle does not have to be old, troublesome or hard to sustain. They think that a healthy lifestyle should stylish, convenient and easy to sustain. This is the reason why they design the HiBlendr Juice Cup Pro to be so minimal & sleek as compared to other blenders. It’s a combination of convenience and aesthetics.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Hiblendr. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Hiblendr dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Hiblendr QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Hiblendr dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Hiblendr. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.