Shop HIDAYA FABRICS

on Atome
Shop HIDAYA FABRICS on Atome
Download Atome

Tentang Jenama HIDAYA FABRICS

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di HIDAYA FABRICS. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan HIDAYA FABRICS dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan HIDAYA FABRICS QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di HIDAYA FABRICS dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan HIDAYA FABRICS. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

HIDAYA FABRICS (KL - Bandar Sri Permaisuri)

FLOOR 1, JALAN DWITASIK, DATARAN DWITASIK, BDR SRI PERMAISURI 56000 WP KUALA, Kuala Lumpur, 56000

HIDAYA FABRICS (KL - Roshni Bazaar)

Lot 129, Shop 19, Roshni Bazar, Jalan TAR KL WP 50100, Kuala Lumpur, 50100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.