Shop Home by Villa Jungalow

on Atome
Shop Home by Villa Jungalow  on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Home by Villa Jungalow

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Home by Villa Jungalow . Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Home by Villa Jungalow dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Home by Villa Jungalow QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Home by Villa Jungalow dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Home by Villa Jungalow . Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Home by Villa Jungalow (Semenyih - Eco Majestic)

6-1, Eco Majestic 10/1B, Eco Majestic 43500, Semenyih, Selangor, Selangor, 43500
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.