Shop HONEY LAND

on Atome
Shop HONEY LAND on Atome
Download Atome

Tentang Jenama HONEY LAND

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di HONEY LAND. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan HONEY LAND dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan HONEY LAND QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di HONEY LAND dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan HONEY LAND. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

HONEY LAND (KL - Bangsar Shopping Centre)

Lot 3G Ground Floor, Bangsar Shopping Centre,Jalan Maarof, Bangsar, 59000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59000

HONEY LAND (KL - Intermark Mall)

Lot G-25, Ground Floor Intermark Mall, 348, Jln Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50400

HONEY LAND (KL - Melawati Mall)

LG-34, Melawati Mall, 355, Jln Bandar Melawati, Pusat Bandar Melawati, 53100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 53100

HONEY LAND (KL - Mitsui Lalaport)

LOT LG1-FH23, Lower Ground One Mitsui Shopping Park LaLaport Bukit Bintang City Centre, 2, Jalan Hang Tuah, Pudu, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100

HONEY LAND (KL - Pavilion Bukit Jalil)

Lot 1.55.00, Level 1, Pavillion Bukit Jalil Pusat Bandar, 2, Persiaran Jalil Utama, Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 57000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.