Shop HUNDRED %

on Atome
Shop HUNDRED % on Atome
Download Atome

Tentang Jenama HUNDRED %

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di HUNDRED %. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan HUNDRED % dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan HUNDRED % QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di HUNDRED % dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan HUNDRED %. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

HUNDRED % (JB - KOMTAR JBCC)

HUNDRED % JBCC, Lot 115, Level 1, Komtar JBCC, Jalan Wong Ah Fook, 80000 Johor Bahru, Johor, Johor, 80000

HUNDRED % (KL - Lot 10)

HUNDRED % Lot 10, T9-11, 3rd Floor, Lot 10 Shopping Centre, 50 Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100

HUNDRED % (PJ - Sunway Pyramid)

HUNDRED % Sunway Pyramid, F1-008, 1st Floor, Sunway Pyramid, Jalan PJS 11/15, Sunway City, 47500 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47500
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.