Shop Ice-Watch

on Atome
Shop Ice-Watch on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Ice-Watch

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Ice-Watch. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Ice-Watch dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Ice-Watch QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Ice-Watch dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Ice-Watch. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Ice-Watch (JB - KOMTAR JBCC)

Ice-Watch Komtar JBCC, Lot 1.05, Ground Floor, Komtar JBCC, Menara Komtar, Johor Bahru City Centre, Johor Bahru, 80000, Johor, 80000

Ice-Watch (Kuching - Vivacity Megamall)

Ice-Watch Vivacity Megamall, G-K003, Vivacity Megamall, Jalan Wan Alwi, Kuching, 93350, Sarawak, 93350

Ice-Watch (PJ - Sunway Pyramid)

Ice-Watch Sunway Pyramid, Lot LG2.70, Lower Ground 2, Sunway Pyramid Shopping Mall, 3, Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, Petaling Jaya, 47500, Selangor, 47500

Ice-Watch (PJ - The Curve)

Ice-Watch The Curve, G-25, Ground Floor, The Curve, Mutiara Damansara, Petaling Jaya, 47810, Selangor, 47810
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.