Shop IJMAL
on Atome

Shop IJMAL on Atome

Tentang Jenama IJMAL

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di IJMAL. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan IJMAL dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan IJMAL QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di IJMAL dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan IJMAL. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

IJMAL (Bandar Baru Bangi - Seksyen 8)

G-12, Jalan 8/35, Seri, Seksyen 8 Bandar Baru Bangi, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Selangor, 43650

IJMAL (Puchong - Bandar 16 Sierra)

NO 22G JALAN SIERRA 10/3 BANDAR 16 SIERRA 47110 PUCHONG SELANGOR , Selangor, 47110