Shop Inki
on Atome

Shop Inki on Atome

Tentang Jenama Inki

Inki Optical is one of Malaysia’s leading optical retailers. They offer a wide choice of quality and fashionable optical products. Their aim is to provide professional optical services to suit each and every customer’s needs.

Gunakan Atome di Inki MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanInki.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Inki atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Inki dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Inki. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Inki (KL - Pavilion Bukit Jalil)

Lot 2.81.00 Level 2, Pavilion Bukit Jalil.Pusat Bandar, 2, Persiaran Jalil Utama, Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur , Kuala Lumpur, 57000

Inki (PJ - 1 Utama Shopping Centre)

LOT G615, NO 1, BANDAR UTAMA CITY CENTRE, 47800 PJ , Selangor, 47800