Shop iSCORE98

on Atome
Shop iSCORE98 on Atome
Download Atome

Tentang Jenama iSCORE98

They had a humble beginning in 2009. They started as a secondary school tuition centre in Penang in 2009. Now, they are glad that more future youth leaders are being created and transformed under our education system. They are leaders with positive mindsets, proactive attitude and excellent interpersonal skills. They believe that these leaders will make the world a better place to live in eventually. This is a long journey and they are glad that they are making a positive impact on society.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di iSCORE98. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan iSCORE98 dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan iSCORE98 QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di iSCORE98 dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan iSCORE98. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

iSCORE98 (Georgetown - Jalan Terengganu)

75-D & 75-E, 1st Floor and 2nd Floor, Jalan Terengganu, 10460, Penang, Pulau Pinang [Penang], 10460
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.