Shop KISS mineral

on Atome
Shop KISS mineral on Atome
Download Atome

Tentang Jenama KISS mineral

At KISS mineral, their makeup go beyond the expectations of conventional cosmetics. Created for all genders and all skin conditions, the formulations are gentle yet powerful enough to beautify and improve complexion over time. Freedom to be beautiful, whenever you want it.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di KISS mineral. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan KISS mineral dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan KISS mineral QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di KISS mineral dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan KISS mineral. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

KISS mineral (PJ - Prima Avenue)

A-G-07, Menara Prima, Jalan PJU 1/39, Dataran Prima, 47301 Petaling Jaya. Selangor, Selangor, 47301
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.