Shop Klinik Pergigian Bandar Puteri

on Atome
Shop Klinik Pergigian Bandar Puteri on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Klinik Pergigian Bandar Puteri

Klinik Pergigian Bandar Puteri offers the best quality treatment in Malaysia. They are a premium dental clinic that focuses on quality dental treatment. They make it a priority that each patient that walks into their clinic is treated with care and comfort as your satisfaction is the core to their success. Their aim is to provide patients with highest quality dental care in a comfortable, relaxed and friendly environment.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Klinik Pergigian Bandar Puteri. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Klinik Pergigian Bandar Puteri dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Klinik Pergigian Bandar Puteri QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Klinik Pergigian Bandar Puteri dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Klinik Pergigian Bandar Puteri. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Klinik Pergigian Bandar Puteri (Puchong - Bandar Puteri)

5-1, Jalan Puteri 2/7, Bandar Puteri, 47100 Puchong, Selangor, Selangor, 47100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.