Shop Le'Care Beauty

on Atome
Shop Le'Care Beauty on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Le'Care Beauty

"There are no ugly women in the world, only lazy women". Le'Care Beauty was founded to achieve perfect skin condition of their customers. They believe that beauty products should not only be cost effective, but also works well.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Le'Care Beauty. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Le'Care Beauty dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Le'Care Beauty QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Le'Care Beauty dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Le'Care Beauty. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Le'Care Beauty (Bukit Mertajam - Jalan Bunga Raya)

No.65 Jalan Bunga Raya, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang., Pulau Pinang [Penang], 14000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.