Shop LILIT
on Atome

Shop LILIT on Atome

Tentang Jenama LILIT

LILIT. is all about modest fashion solutions made for all. With a spin on modest fashion for the contemporary lilitwoman, they aim to prioritise customer needs. From classic essentials to fun and trendy pieces, LILIT. is here to elevate looks with clothing that are fashionable, stylish and suitable for any occasion. Elevate looks and embrace individual style with LILIT.!

Gunakan Atome di LILIT MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanLILIT.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai LILIT atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di LILIT dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan LILIT. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

LILIT (KL - KL East Mall)

G1-05, Ground Floor 1, KL East Mall, 823, Jalan Lingkaran Tengah 2, KL Timur, 53100 Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala Lumpur, 53100

LILIT (Putrajaya - IOI City Mall)

LG-8, Lower Ground Floor, IOI City Mall, Lebuh IRC, IOI Resort City, 62502 Putrajaya, Malaysia, Putrajaya, 62502