Shop LMEM.MY

on Atome
Shop LMEM.MY on Atome
Download Atome

Tentang Jenama LMEM.MY

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di LMEM.MY. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan LMEM.MY dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan LMEM.MY QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di LMEM.MY dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan LMEM.MY. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

LMEM.MY (KK - Pusat Perindustrian Ngee Lim)

No5, Lot 14, Pusat Perindustrian Ngee Lim, Lorong Burung Keleto, Mile 5 1/2, Jalan Tuaran 88450 Kota Kinabalu, Sabah., Sabah, 88450

LMEM.MY (Kuching - Jalan Abell)

218-220 Jalan Abell 93100 Kuching Sarawak., Sarawak, 93100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.