Shop MAMAWAY

on Atome
Shop MAMAWAY on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MAMAWAY

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MAMAWAY. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MAMAWAY dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MAMAWAY QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MAMAWAY dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MAMAWAY. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MAMAWAY (JB - Mid Valley Southkey)

Lot F-021, 1st Floor, The Mall, Mid Valley Southkey, 1, Persiaran Southkey 1 ,Kota Southkey, 80150 Johor Bahru, Johor, Johor, 80150

MAMAWAY (KL - Mid Valley City)

F-032, First Floor, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200

MAMAWAY (Putrajaya - IOI City Mall)

L1-56A & B, First Floor, IOI City Mall, Lbh IRC, IOI Resort, 62502 Putrajaya, Selangor, Putrajaya, 62502
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.