Shop Mardina Safiyya

on Atome
Shop Mardina Safiyya on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Mardina Safiyya

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Mardina Safiyya. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Mardina Safiyya dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Mardina Safiyya QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Mardina Safiyya dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Mardina Safiyya. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Mardina Safiyya (Parit Buntar - Pusat Perniagaan Setia Jaya)

11 Jalan Asuhan, Pusat Perniagaan Setia Jaya 34200 Parit Buntar Perak, Perak, 34200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.