Shop MAXX MANIA

on Atome
Shop MAXX MANIA on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MAXX MANIA

MAXX MANIA is a pet supplement provider founded and formulated by Eucera Sdn. Bhd. They are a group of pets enthusiasts that aim to improve overall pet health and wellness. Their line of products will give your pet the sustenance they need to continuously thrive.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MAXX MANIA. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MAXX MANIA dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MAXX MANIA QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MAXX MANIA dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MAXX MANIA. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MAXX MANIA (KL - The Gardens Mall)

Level 28, The Gardens South Tower, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.