Shop MF Design Furniture

on Atome
Shop MF Design Furniture on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MF Design Furniture

MF DESIGN is a factory direct business located at South Malaysia. They make and sell their goods without dealer or middle hand. This is why their sofa, bed frame, dining set and other furniture products are cheaper than the market price.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MF Design Furniture. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MF Design Furniture dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MF Design Furniture QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MF Design Furniture dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MF Design Furniture. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MF DESIGN FURNITURE (Muar - Bukit Bakri)

PTD 3601(BLOCK E & F),JALAN KEBUN SAYUR,BUKIT BAKRI, 84200 MUAR,JOHOR., Johor, 84200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.