Shop Millennium Clinic

on Atome
Shop Millennium Clinic on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Millennium Clinic

At the heart of the service at Millenium Clinic is a strong commitment to integrative patient healthcare. They believe in a holistic treatment – from preventive care to personalized medical services – to prevent and cure. The clinic ensures to be well-equipped with the latest in medical development at the level of primary care and they pride themselves in offering quality and integrated medical services at affordable rates. So that they can enrich lives without burdening wallets.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Millennium Clinic. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Millennium Clinic dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Millennium Clinic QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Millennium Clinic dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Millennium Clinic. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Millennium Clinic (KL - KL Eco City Mall)

Lot L3-22A, KL Eco City Mall, 59200 Bangsar, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.