Shop Minimalistik

on Atome
Shop Minimalistik on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Minimalistik

Born in Kuala Lumpur, Malaysia, Minimalistik prides itself in making luxury fashion affordable. Minimalistik embodies the art of personalized leather goods with a timeless spirit. Design innovation meets heritage craftsmanship in the team's signature collection of pocket accessories. Accentuating their signature craftsmanship, each piece is available to be personalized by you. Using premium top and full-grain bovine leathers across the collection, Minimalistik products are carefully hand-finished in Malaysia. From the smell to the texture, a sensory leather experience lies at the heart of the Minimalistik journey.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Minimalistik. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Minimalistik dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Minimalistik QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Minimalistik dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Minimalistik. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.