Shop MJ Optical

on Atome
Shop MJ Optical on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MJ Optical

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MJ Optical. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MJ Optical dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MJ Optical QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MJ Optical dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MJ Optical. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MJ Optical (KL - Bandar Sri Damansara)

12G Jalan Tanjung SD13/1 Bandar Sri Damansara 52200 KL, Kuala Lumpur, 52200

MJ Optical (KL - Taman OUG)

30 Jalan Hujan Emas 4 Taman OUG 58200 KL, Kuala Lumpur, 58200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.