Shop MM BASIC

on Atome
Shop MM BASIC on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MM BASIC

MM BASIC was founded in 2012 and formerly known as Mazlianul Maznan. In 2014, MM BASIC was officially introduced to the public. Their core product is mainly Ready-To-Wear various Kurung, specifically the modern Kurung. To this day, MM BASIC stands tall with other local brands that have huge followers within and outside Malaysia.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MM BASIC. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MM BASIC dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MM BASIC QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MM BASIC dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MM BASIC. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MM BASIC (Bangi - Bandar Baru Bangi)

No 2-15-03A, Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Selangor, 43650
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.