Shop Mom's House

on Atome
Shop Mom's House on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Mom's House

Mom’s House is a one-stop centre for all parents without exception. You will be amazed with a wide range of products that cover maternity, confinement, breastfeeding, baby and infant needs – many products related to a mother than other shops.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Mom's House. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Mom's House dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Mom's House QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Mom's House dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Mom's House. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Mom's House (Kemaman - Taman Chukai Utama)

K-9707, Jalan Kubang Kurus, Taman Chukai Utama, 24000 Chukai, Kemaman, Terengganu, Terengganu, 24000

Mom's House (Putrajaya - Shaftsbury Putrajaya Mall)

LG-01, SHAFTSBURY MALL PUTRAJAYA, JALAN ALAMANDA, PRESINT 1, 62000 PUTRAJAYA, WP PUTRAJAYA, Putrajaya, 62000

Mom's House (Shah Alam - Alam Avenue)

No B-11-G, Jalan Serai Wangi G16/G Alam Avenue, Persiaran Selangor, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.