Shop MR OPTICS

on Atome
Shop MR OPTICS on Atome
Download Atome

Tentang Jenama MR OPTICS

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di MR OPTICS. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan MR OPTICS dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan MR OPTICS QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di MR OPTICS dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan MR OPTICS. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

MR OPTICS (Batang Kali - Bandar Utama Batang Kali)

NO.57 & 58 JALAN ARA 2 PUSAT PERDAGANGAN ARA SEKSYEN 5 BANDAR UTAMA BATANG KALI 44300 BATANG KALI SELANGOR MALAYSIA, Selangor, 44300

MR OPTICS (Tanjong Malim - Jalan Chong Ah Peng)

NO 9 & 11, JALAN CHONG AH PENG, 35900 TANJONG MALIM, PERAK, Perak, 35900
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.