Shop NAIL DIARY 96

on Atome
Shop NAIL DIARY 96 on Atome
Download Atome

Tentang Jenama NAIL DIARY 96

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di NAIL DIARY 96. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan NAIL DIARY 96 dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan NAIL DIARY 96 QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di NAIL DIARY 96 dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan NAIL DIARY 96. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

NAIL DIARY 96 (Bukit Mertajam - Pusat Perniagaan Maju Utama)

38-1, Lorong Maju Utama 1, Pusat Perniagaan Maju Utama, Bukit Mertajam, 14000, Pulau Pinang, Pulau Pinang [Penang], 14000

NAIL DIARY 96 (Bukit Mertajam - Taman Sentul Jaya)

26, Lorong Sentul 23, Taman Sentul Jaya, Bukit Mertajam, 14100, Pulau Pinang, Pulau Pinang [Penang], 14100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.