Shop NAISYAH XCLUSIVE

on Atome
Shop NAISYAH XCLUSIVE on Atome
Download Atome

Tentang Jenama NAISYAH XCLUSIVE

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di NAISYAH XCLUSIVE. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan NAISYAH XCLUSIVE dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan NAISYAH XCLUSIVE QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di NAISYAH XCLUSIVE dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan NAISYAH XCLUSIVE. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

NAISYAH XCLUSIVE (Kepala Batas - Pokok Sena)

NO 99 PUSAT PERNIAGAAN POKOK SENA, POKOK SENA, 13200 Kepala Batas, Pulau Pinang, Pulau Pinang [Penang], 13200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.