Shop OXFORD OPTICAL

on Atome
Shop OXFORD OPTICAL on Atome
Download Atome

Tentang Jenama OXFORD OPTICAL

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di OXFORD OPTICAL. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan OXFORD OPTICAL dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan OXFORD OPTICAL QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di OXFORD OPTICAL dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan OXFORD OPTICAL. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

OXFORD OPTICAL (Kedah - Parit Buntar)

NO 1 & 3 JALAN ASUHAN PUSAT PERNIAGAAN SETIA JAYA 34200 PARIT BUNTAR PERAK, Perak, 34200

OXFORD OPTICAL (Penang - CMart Kompleks Industri Cenderawasih)

LOT S02 CMART KOMPLEKS INDUSTRI CENDERAWASIH JALAN BESAR NIBONG TEBAL,MUKIM 11,SEBERANG PERAI SELATAN,14200 PULAU PINANG, Pulau Pinang [Penang], 14200

Oxford Optical (Sitiawan - Lotus's Manjung)

LOT F39,Lotuss Manjung, No 103,Jalan Lumut - Sitiawan, Perak, 32000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.