Shop POSH NAIL SPA

on Atome
Shop POSH NAIL SPA on Atome
Download Atome

Tentang Jenama POSH NAIL SPA

POSH provides professional manicure and pedicure treatments, nail art, and enhancements, makeup, and hairdo, as well as waxing and eyelash extension services. They also specialise in giving the ultimate celebration with pampering parties for any occasion. At POSH, they believe they can make the world a better place by creating more beautiful and happy people. POSH Nail Spa is truly the one-stop location for your beauty needs. The happier you are, the more beautiful you become!

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di POSH NAIL SPA. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan POSH NAIL SPA dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan POSH NAIL SPA QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di POSH NAIL SPA dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan POSH NAIL SPA. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

POSH NAIL SPA (KL - Bukit Tunku)

THE STORIES OF TAMAN TUNKU, G1& G1-1, OFF JALAN LANGGAK TUNKU, BUKIT TUNKU, 50480, KL, Kuala Lumpur, 50480

POSH NAIL SPA (KL - TTDI)

31, LORONG DATUK SULAIMAN 7, 60000 TTDI KL, Kuala Lumpur, 60000

POSH NAIL SPA (PJ - SS2)

23, Jalan SS 2/30, SS 2, 47300 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47300
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.