Shop PRESENCE Paris

on Atome
Shop PRESENCE Paris on Atome
Download Atome

Tentang Jenama PRESENCE Paris

PRESENCE Paris is a premium lifestyle concept store for fashion eyewear and accessories from coveted brands across the globe. Their range of international brands include the latest collections from Xula Mask, Quay Australia, Izipizi, Le Specs, and The Book Club Eyewear.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di PRESENCE Paris. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan PRESENCE Paris dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan PRESENCE Paris QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di PRESENCE Paris dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan PRESENCE Paris. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

PRESENCE Paris (KL - Bangsar Village II)

PRESENCE Paris, Lot UGF33, Bangsar Village II, 2 Jalan Telawi 1, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 59100
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.