Shop Pro Eyes Studio

on Atome
Shop Pro Eyes Studio on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Pro Eyes Studio

Recognised as a premium luxurious brand name in the industry, ProEyes Studio is a high-end optical retailer for upscale markets that features exclusive high-quality products from Japan as well as the latest eyewear from international fashion brands. With their great passion and spirit for the eyewear market and trends, ProEyes Studio strives to be the best in bringing fashionable eyewear for trendsetters.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Pro Eyes Studio. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Pro Eyes Studio dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Pro Eyes Studio QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Pro Eyes Studio dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Pro Eyes Studio. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ProEyes Studio (PJ - Paradigm Mall)

GF 12, GROUND FLOOR, PARADIGM MALL, NO. 1, JALAN SS7/2A, KELANA JAYA, 47301 PETALING JAYA, SELANGOR, Selangor, 47301

ProEyes Studio (PJ - Subang Parade)

G-13B, GROUND FLOOR, SUBANG PARADE, NO: 5, JALAN SS16/1, 47500 SUBANG JAYA, SELANGOR., Selangor, 47500

ProEyes Studio (Shah Alam - Setia City Mall)

LOT UG 46, SETIA CITY MALL, NO. 7, PERSIARAN SETIA DAGANG, BANDAR SETIA ALAM, SEKSYEN U13, 40170 SHAH ALAM, SELANGOR., Selangor, 40170
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.