Shop Protech Kit Zone

on Atome
Shop Protech Kit Zone on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Protech Kit Zone

Protech Kit Zone specializes in 100% Authentic/Genuine Soccer Jerseys. They have a good variety of products available, from BPL, Bundesliga, La-Liga, Series A, Ligue 1, J-League, Portuguese Liga, International Kit, and many more. Printing services are one of their value-added services to their valuable customers.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Protech Kit Zone. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Protech Kit Zone dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Protech Kit Zone QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Protech Kit Zone dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Protech Kit Zone. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Protech Kit Zone (KL - Southgate Commercial Center)

C-02-04, Southgate Commercial Center, No 2, Jalan Dua, Off JALAN CHAN Sow Lin, 55200 KL, Kuala Lumpur, 55200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.