Shop Quiksilver & Roxy

on Atome
Shop Quiksilver & Roxy on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Quiksilver & Roxy

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Quiksilver & Roxy. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Quiksilver & Roxy dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Quiksilver & Roxy QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Quiksilver & Roxy dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Quiksilver & Roxy. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Quiksilver & Roxy (Bayan Lepas - Queensbay Mall)

LG91 , Queensbay Mall, 100, Persiaran Bayan Indah, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Pulau Pinang [Penang], 11900

Quiksilver & Roxy (KL - Mid Valley Megamall)

Quiksilver & Roxy - Mid Valley, G-013, Ground Floor, THE MEGAMALL, MID VALLEY CITY, LINGKARAN SYED PUTRA 59200 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR, MALAYSIA, Kuala Lumpur, 59200

Quiksilver & Roxy (PJ - 1 Utama Shopping Centre)

Quiksilver & Roxy - 1 Utama, F303A, First Floor, Bandar Utama City Centre No.1, Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47800
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.