Shop Raia Hotel

on Atome
Shop Raia Hotel on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Raia Hotel

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Raia Hotel. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Raia Hotel dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Raia Hotel QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Raia Hotel dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Raia Hotel. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Raia Hotel (Alor Setar - Bandar Anak Bukit)

RAIA HOTEL & CONVENTION CENTRE ALOR SETAR: Lot 3860, Mukim Titi Gajah, Seksyen 2, Bandar Anak Bukit, Daerah Kota Setar, 06550 Kedah Darul Aman, Kedah, 06550

Raia Hotel (Bayan Lepas - Kompleks Tabung Haji)

RAIA INN PENANG: Lot 5789 & 5790, Kompleks Tabung Haji, Jalan Dato Ismail Hashim, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang, Pulau Pinang [Penang], 11900

Raia Hotel (KK - Kampung Sembulan)

RAIA HOTEL KOTA KINABALU: Jalan Sembulan, 88832 Kota Kinabalu, Sabah, Sabah, 88832

Raia Hotel (KT - Kampung Telaga Batin)

RAIA HOTEL & CONVENTION CENTRE TERENGGANU: Jalan Lapangan Terbang, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Terengganu, 21300

Raia Hotel (Kuching - Jalan Lapangan Terbang)

RAIA HOTEL & CONVENTION CENTRE KUCHING: No 1, Jalan Lapangan Terbang, 93259 Kuching, Sarawak, Sarawak, 93259
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.