Shop RAVENITY
on Atome

Shop RAVENITY on Atome

Tentang Jenama RAVENITY

Join the RAVE FAM, as they will bring you the best workout party you wish for! Where riders motivate and push each other to a higher level and spread the love of fitness with the community. They welcome all fitness lovers to join them and making sure you can carry positive vibes with you along after leaving the studio.

Gunakan Atome di RAVENITY MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanRAVENITY.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai RAVENITY atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di RAVENITY dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan RAVENITY. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

RAVENITY (Miri - Miri Times Square)

A-1-51 & A-1-52 & A1-53, FIRST FLOOR OF BLOCK A, MIRI TIMES SQUARE, 98000 MIRI, SARAWAK, Sarawak, 98000